Beter Voor Dordt verwelkomt een nieuw commisielid en een nieuwe fractie-ondersteuner. Zij gaan ons team versterken en vertegenwoordigen met een frisse blik en stem de jongere Dordtenaren!

Jop Stremler
Ik ben geïnteresseerd in de politiek en op school leer je weinig over de lokale politiek. De jongeren zijn een grote groep waarvan de stem niet gehoord wordt en daar moet verandering in komen vind ik. Mij gaat het vooral om de Dordtse jongeren en de lokale politiek dus leek het mij het beste om bij een lokale partij te gaan die puur voor onze mooie stad gaat. Uit nieuwsgierigheid ben ik actief gaan meepraten en meedenken bij Beter Voor Dordt. Ik heb er veel zin in om me bij Beter Voor Dordt als fractieondersteuner sterk te maken voor de Dordtse jongeren!

Megan de Groot
Ik heb er veel zin in om als commissielid voor Beter Voor Dordt aan de slag te gaan! Ik ga als jonge Dordtenaar mijn best doen om de jongere generaties te vertegenwoordigen, zodat ook wij een stevigere stem krijgen in de lokale politiek. Ik ben al 2.5 jaar als fractie ondersteuner actief bij Beter Voor Dordt waardoor ik al wat politieke kennis heb meegekregen. Ik wil met een nieuwe, frisse blik kijken naar de verschillende onderwerpen in de stad. Als toekomstige student ga ik mijn best doen mijn studie te combineren met het commissiewerk en te luisteren naar de behoeften van de jonge Dordtenaren. Ik ben erg blij dat ik mij bij Beter Voor Dordt kan inzetten voor onze mooie stad!

Beter Voor Dordt
Voorstraat 367, 3311 CT Dordrecht

e-mail: info@betervoordordt.nl

tel: 0612201572

Facebook.nl/betervoordordt

Instagram.com/betervoordordt

Twitter.com/betervoordordt