Beste Dordtenaren,

2020 vergeten we niet snel, vol enthousiasme was begonnen met voorbereidingen om 800 jaar stad voor alle Dordtenaren te kunnen vieren met feestelijke activiteiten.

En toen kwam Corona……..

Allereerst beterschap en sterkte voor iedereen die is getroffen door Corona en onze dank en waardering voor iedereen met een vitaal beroep en alle mensen die onze stad draaiend houden!

We zijn ook trots op alle mooie initiatieven die zijn ontstaan om iets voor een ander te betekenen.

Beter Voor Dordt hoopt dat Corona snel niet meer ons dagelijks leven beheerst en roept hierbij nogmaals alle Dordtenaren op om onze lokale ondernemers door deze crisis te helpen.

Zolang wij organisaties en wijken niet kunnen bezoeken blijven wij online bijeenkomsten organiseren om met u in contact te blijven, meer informatie hierover vindt u op onze website en in deze krant.

Beter Voor Dordt zal zich sterk blijven maken voor een aantrekkelijke en leefbare stad met lage lokale lasten waar iedereen met veel plezier woont en op bezoek komt!

Beter Voor Dordt wenst iedereen ondanks alle geldende beperkingen mooie Kerstdagen en een gezond en goed 2021 waarin hopelijk het ‘gewone’ leven weer op gang kan komen en we Dordrecht 801 jaar stad kunnen vieren met elkaar!

 

David Schalken-den Hartog

Namens Beter Voor Dordt