Lokale partij BETER VOOR DORDT presenteert op vrijdagavond 26 januari bij Brandstof in het Energiehuis vanaf 20.30 uur de kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart a.s..
Belangstellenden kunnen onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met onze (kandidaat)raadsleden en hun ambitie.
De zorgvuldig samengestelde lijst is wat ons betreft een mooie mix van nieuwe en ervaren kandidaten die met veel enthousiasme de campagne in willen gaan om Beter Voor Dordt weer de grootste partij van Dordrecht te maken.
Er is vanzelfsprekend gekeken naar de interesses, kennis en ervaring van de kandidaten; kandidaten met een financiële achtergrond, kennis op het sociale domein, ondernemers, mensen met liefde voor cultuur, natuur en mensen die actief zijn in de sportwereld of in het vrijwilligerscircuit.
Alle kandidaten delen een grote liefde voor onze stad en willen zich graag inzetten voor een NOG BETER DORDT!
Binnenkort vindt u op onze website meer informatie van de kandidaten, ze zullen zichzelf aan u presenteren.
Bijgevoegd vindt u in eerste instantie onze verkiesbare kandidaten; de lijst zal worden aangevuld met een aantal stadgenoten die het programma van Beter Voor Dordt onderschrijven en dat als lijstduwer/ondersteuner willen tonen.