Beter Voor Dordt wethouder Piet Sleeking heeft op 21 september in de Gemeenteraad en op 13 oktober van iedereen waarmee hij gewerkt heeft als wethouder afscheid genomen. Mooie woorden in de Raad, EEN DIK VERDIEND EREBURGERSCHAP VAN DORDRECHT en een mooi afscheid in Kothinsky met ook weer mooie woorden van sprekers en zelfs een lied met een op Piet persoonlijke schreven tekst.
Beter Voor Dordt neemt nog geen afscheid van Piet, we zijn blij dat hij de komende tijd nog voor ons beschikbaar blijft voor advies en ondersteuning zodat we met een enthousiaste club mensen, een mooi programma en een spetterende campagne op 16 maart met een mooie uitslag de grootste lokale politieke partij van Dordrecht blijven.
Omdat Piet nu zijn actieve rol in de politiek heeft neergelegd en om hem voor die jarenlange inzet voor onze mooie stad, inwoners en zijn inzet voor Beter Voor Dordt te bedanken heeft het kersvers aangevulde bestuur hem voorgedragen als Erelid van Beter Voor Dordt. De voordracht werd met een groot en warm applaus bekrachtigd door de leden. #betervoordordt Piet Sleeking #gemdordrecht #dordrecht