Niet alleen huishoudens hebben te maken met de enorme prijsstijgingen. Beter Voor Dordt heeft inmiddels ook meerdere keren dringend aandacht gevraagd voor de onrust
bij (sport)verenigingen en maatschappelijke organisaties die met hun handen in het haar zitten vanwege de enorm stijgende energiekosten.

Voor velen hangt het voortbestaan af van de mate waarin de gemeente hen ondersteuning gaat bieden.
Naast de vele (sport) verenigingen zijn er tal van maatschappelijke organisaties die op dit moment met samengeknepen billen afwachten welke tegemoetkoming ze krijgen en of dat voldoende is om uit de rode cijfers te blijven.

Wat Beter Voor Dordt betreft is het ondenkbaar dat (sport)verenigingen en maatschappelijke organisaties zoals de Kledingbank en bijvoorbeeld Geef het Dordt moeten stoppen met hun activiteiten omdat ze de kostenstijgingen niet meer kunnen dragen.
Juist in deze onzekere tijd is het ongelooflijk belangrijk dat maatschappelijke organisaties en (sport)verenigingen als het cement van onze Dordtse samenleving hun rol kunnen pakken!

De aandacht en de energie zou niet moeten opgaan aan onzekerheid maar aan de activiteiten voor onze inwoners, want dat is Beter Voor Dordt!