fbpx

FRACTIE & WETHOUDERS:

David Schalken-den Hartog

fractievoorzitter

Tel (078) 61 49 811
E-mail

Meer over David Schalken-den Hartog ...

Raadslid sinds 2002

Over mijzelf

Ik ben David Schalken-den Hartog, geboren in 1970 in Dordrecht en daarmee een echte Schapenkop. Samen met mijn partner Gerard hebben we 5 kinderen waarvan er 4 thuis wonen. Ik zit sinds 2002 in de Gemeenteraad en in 2005 hebben Piet Sleeking, Leny Kuhlemeier en ik Beter Voor Dordt opgericht.

Ik ben ondernemer en heb tot enkele jaren geleden een eigen Drogisterij gehad. Vanwege de intensieve zorg voor onze kinderen en de energie die in het politieke werk gaat zitten was dit niet langer te combineren. Ik heb het grootste deel van mijn leven met heel veel plezier in Het Reeland gewoond maar ben in 2021 verhuisd naar het historische centrum .

Waarom ik kies voor Beter Voor Dordt

Beter Voor Dordt is een partij naar mijn hart omdat we er voor iedereen zijn. Jong en oud, man, vrouw, landelijk links of rechts georiënteerd, wij zijn er voor ALLE Dordtenaren.

Wat onze partij sterk maakt is het feit dat u ons overal tegenkomt, wij zitten in de haarvaten van onze stad.

Wat wil ik bereiken

Ik zet me graag in voor de belangen van iedereen die dat niet zo makkelijk zelf zal doen. Ik ben geïnteresseerd in bijna alles wat in onze stad georganiseerd wordt. Of het nu Koningsdag, Dordt in Stoom, de Kerstmarkt of een bijeenkomst in een kerk is, ik kom graag kijken en/of een actieve bijdrage leveren. Ik kan genieten en trots zijn op alles wat Dordtenaren met zorg en enthousiasme doen in en voor de Dordtenaren en de vele bezoekers.

Sinds 2010 ben ik fractievoorzitter van de fractie en dat doe ik nog steeds met veel plezier.

 

Marco Stam

wethouder Sport,
Wonen en Openbare Ruimte

Tel 06 24 21 07 50
E-mail

Meer over Marco Stam...

Over mijzelf

Mijn naam is Marco Stam, getrouwd en vader van 2 kinderen. Geboren en getogen in het korte Kromhout in het centrum van Dordrecht. Inmiddels wonen wij al ruim 25 jaar wonen naar tevredenheid in de Stadspolders. Waarvan de laatste 12 jaar in de Oudelandshoek.

Ik ben de afgelopen 35 jaar werkzaam geweest als financieel ambtenaar. Waaronder ook binnen de gemeente Dordrecht.

Waarom ik kies voor Beter Voor Dordt

Ruim 8 jaar geleden ben ik lid geworden van Beter voor Dordt. En sinds 2015 mag ik onze stad vertegenwoordigen als raadslid. Vanuit de ‘warme’ gevoelens voor onze stad heb ik bewust gekozen voor een lokale partij. Een partij die met zijn voeten in de klei staat. Dichterbij en directer kan het niet. Een realistisch bewustzijn voor onze prachtige stad en inwoners. De echte problematiek aanpakken en niet gehinderd worden door perikelen en voorkeuren vanuit de landelijke  partijen.

Wat wil ik bereiken

Binnen de fractie hou ik me voornamelijk bezig met de portefeuille Bestuur en Middelen. Dit houdt in dat we kritisch kijken hoe ‘het geld van Dordrecht’ wordt besteed en hoe we bestuurlijk opereren en samenwerkingen met diverse partijen aangaan. Het moet allemaal wel betaalbaar blijven is daarbij het motto en uitgangspunt.

Daarnaast ondersteun ik de collega’s in de andere portefeuilles met financiële adviezen. Tevens ben ik in deze periode lid en voorzitter van de auditcommissie. Een commissie die de raad adviseert op financieel gebied zoals begrotingen, jaarstukken en kadernota.

Voor vragen, opmerkingen en suggesties m.b.t de Stadspolders ben ik bereikbaar op m.stam@betervoordordt.nl

Ik hoor u graag!

Claudia Simon – van Waardhuizen

kandidaat raadslid   #3

 

 

Meer over Claudia Simon – van Waardhuizen...

Mijn naam is Claudia Simon-van Waardhuizen, 36 jaar, geboren en getogen in Dordrecht. Samen met mijn man en ons zoontje van 2 jaar oud wonen we met héél veel plezier op de Staart (Merwedepolder), en ik ben opgegroeid in Dubbeldam.

Ik heb een opleidingsachtergrond als gezondheidseconoom en epidemioloog. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als beleidsmaker in de zorg, momenteel bij apothekersorganisatie KNMP in Den Haag waar ik me voor een belangrijk deel bezighoud met de beschikbaarheid van geneesmiddelen alsook de impact van de coronacrisis op de geneesmiddelenvoorziening in Nederland.

Mijn drijfveer om me kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen is om op een actieve manier een bijdrage te leveren aan onze Dordtse samenleving.

Ik wil me onder meer sterk maken voor burgerparticipatie en ga ik graag in gesprek met inwoners, bedrijven en organisaties om te informeren wat zij ervaren en welke wensen, ideeën en argumenten zij hebben en op die manier ook (direct) mee kunnen praten over het gemeentebeleid. Daarnaast wil ik me graag inzetten op het gebied van de zorg. Ik vind dat iedereen de zorg en ondersteuning moet krijgen die men nodig heeft. Gelukkig gaat dit veelal goed, maar er zijn ook verbeterpunten. Uit eigen mantelzorgervaring weet ik dat in de praktijk vaak niet duidelijk is waar men terecht kan (en recht op heeft) met als gevolg dat men van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Ik wil deze punten onder de aandacht brengen en houden, met als doel dat niemand tussen wal en schip valt.

https://www.linkedin.com/in/cnvanwaardhuizen/

https://twitter.com/CWaardhuizen

https://www.facebook.com/ClaudiaSimonvanWaardhuizen

Jacques Katif

kandidaat raadslid  #4

E-mail

 

Meer over Jacques Katif...

Mijn naam is Jacques Katif, getrouwd met een echte Schapenkop en daardoor al bijna 30 jaar woonachtig in het prachtige Dordrecht.

Ik heb mij kandidaat gesteld als raadslid voor Beter voor Dordt, omdat ik voelde, wanneer ik in de stad liep, Dordts nieuws las of sprak met Dordtenaren, dat ik iets voor de stad wilde betekenen. Ik heb in het verleden voor een landelijke partij in de Dordtse gemeenteraad gezeten, maar realiseerde me dat vooruitgang op lokaal niveau ook ingezet moet worden door een lokale partij.

De keuze voor Beter voor Dordt was simpel, omdat deze partij de afgelopen jaren heel veel goede dingen heeft gedaan voor de stad. Ik denk daarbij bijvoorbeeld aan het openhouden van de polders en het binnenhalen van grote evenementen als het WK Shorttrack. Een partij met een puur lokaal perspectief, zonder de ‘schaduw’ van een landelijke partij. Ik vind dat je lokale problemen, ook lokaal moet oplossen.”

Als bestuurskundige, met ervaring in zowel politieke- als bestuurlijke functies, voel ik dat de tijd rijp is, om mij opnieuw in te gaan zetten voor mijn stad. In de periode tussen mijn vorige raadslidmaatschap en nu, heb ik een succesvol bedrijf weten op te richten. Onder meer deze ervaring, als Dordtse ondernemer, denk ik op een positieve manier te kunnen gebruiken, waar het gaat om het vertegenwoordigen van belangen van alle inwoners van onze stad.

Ik kijk ernaar uit om met mijn enthousiaste partijgenoten, te zorgen voor een frisse wind in de Dordtse raad. Het lijkt mij geweldig om samen Beter voor Dordt weer als grootste en vernieuwende lokale partij op de Dordtse kaart te zetten.

Jan-Willem Wringer

commissielid en kandidaat raadslid  #5

E-mail

 

Meer over Jan-Willem Wringer...

Hallo beste Dordtenaren, hierbij stelt deze schapenkop zich even voor. Jan-Willem Wringer is de naam, entrepreneur, gek op technologie, reizen en leuke dingen doen en helemaal verknocht aan de mooiste stad van het land, Dordrecht. Ik ben Dordtoloog en woon in de binnenstad maar ben opgegroeid in Oud-Krispijn. Heb op de middelbare school gezeten in Dubbeldam voordat ik ging studeren in Breda. Wereldwijs ben ik ook een beetje, heb een aantal jaren in Amsterdam, Amerika en Schotland gewoond maar uiteindelijk toch weer teruggekeerd naar ons mooie Dordrecht. Verder vrijwilliger bij het Dordtse Rode Kruis en het Sophia Kinderziekenhuis.

Sinds 2014 lid van de lokale politieke partij Beter Voor Dordt en sinds 2019 ben ik commissielid voor de partij met een specialisatie in de commissies Bestuur en Middelen, Grote Projecten en Audit. Mijn interesses gaan onder uit naar onderwijs, economie, binnenstad, ICT, toerisme en Smart City. De uitdagingen waar Dordrecht voor staat om te groeien in het aantal inwoners, de energietransitie, verduurzamen almede de stad naar een hoger sociaal-economisch plan tillen pak ik graag de komende jaren op met mijn Beter Voor Dordt collega’s. Het is een eer om onze inwoners te mogen vertegenwoordigen in Dordrecht en om een steentje bij te dragen aan de positieve ontwikkelingen van de stad.

Met vriendelijke groet, 

Jan-Willem Wringer

Astrid Koole – Bruurmijn

kandidaat raadslid  #6

E-mail

 

Meer over Astrid Koole – Bruurmijn...

Kandidaat raadslid

Mijn naam is Astrid Koole-Bruurmijn, ik ben 49 jaar, getrouwd en in het dagelijks leven ondernemer in twee verschillende branches. Ik woon sinds mijn 4e levensjaar in Dordrecht dus ik ben geen geboren Schapenkop maar voel me op en top Dordtenaar! Daarnaast ben ik een echte natuurliefhebber en wandel ik dagelijks onder meer in de Nieuwe Dordtse Biesbosch waar ik graag wild en vogels spot.

Een van de redenen dat ik lid ben geworden van Beter Voor Dordt – en nu als kandidaat raadslid op de kieslijst sta –  is omdat deze lokale politieke partij ervoor gezorgd heeft dat de Zuidpolder onbebouwd is gebleven. Daardoor kunnen alle Dordtenaren genieten van deze groene polder.

Mijn hart gaat uit naar natuur en dierenwelzijn en daarom wil ik mij namens Beter Voor Dordt inzetten om projecten mogelijk te maken op het gebied van natuurinclusief en klimaatadaptief bouwen, leefbaarheid en biodiversiteit in zowel het buitengebied van Dordrecht als bij u in de wijk.

Daarnaast wil ik graag een actieve bijdrage leveren om de inwoners van Dordrecht en de lokale politiek dichter bij elkaar te brengen: u betrekken en laten zien hoeveel invloed u eigenlijk kunt hebben op besluiten die worden genomen in en over onze stad.

Beter Voor Dordt wil u daarom aanmoedigen en uitnodigen om van u te laten horen. Want alleen samen maken we de stad nog beter!

Mail: astridkoole.bvd@icloud.com

 

 

Dave Boone

kandidaat raadslid  #7

E-mail

 

Meer over Dave Boone...

Ik ben Dave Boone, 33 jaar oud en ik woon sinds april 2021 samen met mijn partner Lance op het mooie Leerpark. In het dagelijks leven werk ik als docent aan de Haagse Hogeschool bij de opleiding Ondernemerschap en Retail Management. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en skeeler ik met enige regelmaat over de dijken en door de prachtige polders en natuur die Dordrecht rijk is.

Ik ben nieuw in Dordrecht en ben direct verliefd geworden op dit mooie eiland. De prachtige historische binnenstad, de groene parken, de rivieren en de oude havens, de schitterend groene polders en gebieden als de Nieuwe Dordtse Biesbosch doen mijn hart sneller kloppen. Ik wil me graag inzetten voor deze mooie stad en daarom ben ik actief geworden voor Beter Voor Dordt.

De komende vier jaar wil ik graag op diverse onderwerpen en thema’s een bijdrage leveren namens Beter Voor Dordt. Gezien mijn werk is onderwijs natuurlijk een van die thema’s. Daarnaast wil me inzetten voor zaken als de GGZ, jeugdzorg, armoedebeleid en het verenigingsleven. Bovendien wil ik graag de generatie van twintigers en dertigers vertegenwoordigen en meedenken over de grote maatschappelijke uitdagingen die er liggen. Het gaat dan onder andere over de woningnood, klimaatverandering en de broodnodige energietransitie.

Tot slot is het mijn grote wens om de afstand tussen de overheid en de burger te verkleinen. Als ik hier een hele bescheiden bijdrage aan zou kunnen leveren, dan doe ik dat met hart en ziel.

 

 

Patrick Meijer

kandidaat raadslid  #8

E-mail

 

Meer over Patrick Meijer...

Over mijzelf

Mijn naam is Patrick Meijer, gescheiden en vader van drie uitwonende kinderen.

Rotterdammer van geboorte (1967) en woon sinds medio 2021 in Dordrecht (Stadpolders). Als nieuwe Dordtenaar heb ik het best bewaarde geheim van Nederland ontdekt: Het is fantastisch wonen in Dordrecht!

Ruim 14 jaar ben ik werkzaam geweest bij woningcorporaties, heb tussendoor een uitstapje gemaakt naar de lokale (Rotterdamse) politiek en nu inmiddels alweer een aantal jaar beleidsmedewerker wonen bij een gemeente. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van wonen kan ik mij goed verplaatsen in de belangen, problemen en positie van anderen.

Als nieuwe Dordtenaar wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het nog beter maken van Dordt. Beter Voor Dordt is dan voor mij een logische keuze.

Wat wil ik bereiken

Binnen de fractie wil ik mij inzetten op het gebeid van woningen in de brede zin van het woord. Daarbij wil ik de integraliteit van het Dordts (woon)beleid bewaken en waar nodig bijsturen. Woningbouw met oog voor de menselijke maat. Dus niet als een kip zonder kop achter bouwtargets aanhollen, maar per project een zorgvuldige afweging maken en dus luisteren naar de Dordtenaren.

Ineke Jager

kandidaat raadslid  #9

E-mail

 

Meer over Ineke Jager...

Ik ben Ineke Jager. Erg actieve inmiddels gepensioneerde. Al acht jaar gemeenteraadslid in Dordrecht. De afgelopen drie jaar als zelfstandig raadslid. In die afgelopen drie jaar werd de samenwerking met Beter voor Dordt steeds intensiever. Vooral op onderwerpen over zaken die mensen aangaan die zich binnen onze samenleving wat minder gemakkelijk kunnen bewegen. En dat bedoel ik dan letterlijk. Toegankelijkheid van stadhuis, restaurants, winkels, stations en parken voor iedereen die wielen moet gebruiken om zich te verplaatsen, inclusief baby’s in kinderwagens.

Soms vermengen belangen zich. Zeker die waar mijn aandacht en totale inzet al jaren naar uitgaat. De aandacht voor het behoud van de polders die mij als kind van het Zeeuwse platteland in het bloed zitten, vermengt zich met de wielwandelroute die in de Nieuwe Dordtse Biesbosch zou worden  aangelegd, maar die alleen in naam bestaat maar er niet is. Voor die wielwandelroute wil ik mij in blijven zetten. Net als voor voorzieningen in de wijken waar zowel kinderen, jongeren als ouderen elkaar kunnen ontmoeten. De zogenaamde Buurthuiskamers.

Na lang overleggen en eigenlijk gewoon veel praten en samen dingen doen, heb ik besloten om sinds 1 januari 2022 geen zelfstandig raadslid meer te zijn, maar raadslid voor Beter voor Dordt. Samen kunnen we meer dan ieder voor zich alleen. Ik ga er van uit dat u ons daar de kans voor gaat geven. We doen het voor u, voor ons, we doen het voor ons allemaal!

Enrico de Bruijn

kandidaat raadslid  #10

E-mail

 

Meer over Enrico de Bruijn...

Mijn naam is Enrico Jordan de Bruijn, kandidaat-raadslid voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Geboren en getogen in Dordrecht heb ik van jongs af aan een alsmaar groeiende liefde voor de stad ontwikkelt. Van haar indrukwekkende geschiedenis en cultureel centrum tot aan alle nieuwe bloeiende wijken die deze stad rijk is. Ik ben opgegroeid in de wijk Sterrenburg waar ik het grootste deel van mijn jeugd vermakelijk heb doorgebracht. Een aantal jaar geleden ben ik verhuisd naar de Hoven in Dubbeldam waar ik dagelijks van het omliggende polderlandschap geniet.

Als 19-jarige student Bestuurskunde & Overheidsmanagement is het mijn missie om de partij op de kaart te zetten voor een nieuwe generatie in Dordrecht. De politieke betrokkenheid van jongeren neemt aanzienlijk toe en ook op lokaal niveau is het belangrijk dat iedere stem telt. Met een frisse blik op actuele vraagstukken wil ik de eerder gemaakte overwinningen van de partij waarborgen en het geluid van iedere Dordtenaar vertalen in het toekomstige beleid.

Enrico de Bruijn

Peter Platje

kandidaat raadslid  #11

E-mail

 

Meer over Peter Platje...

Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Peter Platje geboren in 1955 in Zeist maar vanaf mijn vijfde levensjaar opgegroeid in Dubbeldam en zoals vrijwel iedereen in Dordrecht naar de middelbare school gegaan.

Vanaf het eerste uur heb ik op Beter voor Dordt gestemd. Een belangrijk punt voor mij was dat er niet in de polder gebouwd zou gaan worden. De polder waar ik zoveel tijd van mijn jeugd heb doorgebracht en waar ik nog steeds graag kom om te genieten van de natuur en het landschap.

Na 43 jaar in de bandenindustrie gewerkt te hebben in binnen en buitenland ben ik gestopt eind maart 2021 en heb besloten wat terug te doen voor de Dordtenaren door mij actief in te zetten voor ons eiland. Ik vind dat er de laatste jaren veel ten goede is veranderd in Dordrecht en er staan nog hele mooie dingen te gebeuren in Dordt richting 2030.

Momenteel woon ik aan de rand van Dordrecht in Sterrenburg vlak bij de Nieuwe Biesbosch. Een pareltje werkelijk.

Ik wil samen met u de schouders eronder zetten want er moet nog wel wat gebeuren de komende jaren te denken valt hierbij aan veiligheid, leefbaarheid in de wijk en natuurlijk hebben we een opdracht richting milieu.

Erwin Bras

kandidaat raadslid  #12

 

 

Meer over Megan de Groot...

Over mijzelf

Mijn naam is Erwin Bras en ik ben 25 jaar. Ik ben een echte Dordtenaar in hart en nieren. 
Ik ben woonachtig in het Centrum van Dordrecht en heb daarvoor op de Staart gewoond.

Van origine heb ik een horeca achtergrond en studie, maar ik ben erna commerciële economie gaan studeren. 
In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de sales als accountmanager.
Daarnaast vind ik het leuk om te wandelen (met de hond), lekker te koken, of erop uit te gaan in de stad. 

Waarom ik kies voor Beter Voor Dordt

Voorheen ben ik niet politiek actief geweest. Om eerlijk te zijn stemde ik niet eens.
Politiek was voor mij een ver van mijn bed show. Dit kwam eigenlijk omdat ik er niet zoveel van af wist.

Naarmate ik mezelf ben gaan verdiepen kwam ik uit bij de lokale politiek.
Zo ben ik ook te weten gekomen over het bestaan van Beter Voor Dordt.

Ik heb toen direct besloten om mezelf hierbij aan te sluiten. Dit omdat het een partij is door Dordtenaren voor Dordtenaren.
Lokale belangen van de mensen die er wonen en ondernemen. Alles zodat de Drechtsteden mag floreren in het heden en toekomst.

Wat wil ik bereiken

Graag wil ik een ieder laten zien dat het een partij is die opkomt voor de belangen van de Dordtenaren.
Een Dordtenaar ben je als je je thuis voelt in deze prachtige stad. Er is zoveel te bieden in zoveel opzichten.

Waar ik me vooral sterk voor wil inzetten is dat jongeren en jong volwassenen zich gaan bezighouden met de politiek.
Juist hun stem moet gehoord worden en dat kan ook! Je hebt zeker de mogelijkheid om van je te laten horen en invloed te hebben. 

Erwin Bras

(06)39133737

Megan de Groot

fractieassistent
kandidaat raadslid  #13

E-mail

 

Meer over Megan de Groot...

Hi, ik ben Megan de Groot, 17 jaar oud en ik woon al mijn hele leven in Dordrecht. Op het moment zit ik in mijn examenjaar van het vwo, waarbij ik op school voorzitter ben van de leerlingenraad. Ook ben ik actief in de cultuursector met de theaterlessen die ik volg en verder ben ik vaak in het historische centrum te vinden.

Sinds jongs af aan ben ik al erg geïnteresseerd geweest in politiek, maar ik heb er nooit iets mee gedaan, totdat Beter Voor Dordt op mijn pad kwam. Voor Beter Voor Dordt maak ik nu al anderhalf jaar lang notities tijdens de fractievergaderingen, waardoor ik ook regelmatig meepraat met de onderwerpen.

Als jongste van de partij probeer ik een nieuw perspectief te bieden en de jongere generatie in Dordrecht te representeren. Zodra ik 18 word, ben ik van plan om een stuk actiever te worden in de partij. Mijn doel in Beter Voor Dordt is om ervoor te zorgen dat er meer rekening wordt gehouden met de jeugd in de beslissingen die gemaakt worden, zonder de oudere generaties te verwaarlozen.

Dimitri van Kaam

kandidaat raadslid  #14

 

 

Riet van der Laan

kandidaat raadslid  #15

 

 

Meer over Riet van der Laan...

Ik ben Riet van der Laan, geboren en getogen in Dordrecht en dus op het eiland van Dordrecht.
Mijn werkzame roots liggen/ lagen binnen de gezondheidszorg. Een aantal jaren heb ik als thuiszorg makelaar de mensen in hun thuissituatie kunnen helpen, zelfstandig te blijven wonen, door de zorglijnen van A tot Z voor hen uit te zetten. Met veel liefde en energie heb ik dit werk gedaan.

Ik ben lid geworden van Beter Voor Dordt, om mogelijk een steentje bij te kunnen dragen aan onze mooie stad Dordrecht.
Beter Voor Dordt staat voor alle Dordtenaren en dat vind ik een dikke Plus waard. Daarbij komt dat zij al jaren in hun programma hebben staan; De Polders onbebouwd te houden.
Als buitenmens, wat ik ben, vind ik dit een sterk punt, overigens zijn alle programma punten sterk!
Kom naar de gemeenteraadsverkiezingen en stem op Beter Voor Dordt.
Wij werken zowel voor mensen als voor het behoud van ons mooie eiland en geweldige  stad.

Aad Groenendijk

kandidaat raadslid  #16

 

 

Meer over Aad Groenendijk...

Ik ben Aad Groenendijk, momenteel 62 jaar en getrouwd met Marcia sinds 1984.We wonen sinds 2015 in Oudelandshoek en waren hier ook al tussen 1982 en 1987 in de Oranjestraat.

Twee kinderen, die samen een financieel advieskantoor in de Prinsenstraat te Dordt bestieren met mijn dochter als eigenaar. 3 kleinkinderen.

Marcia werkt al bijna 45 jaar in het Openbaar Onderwijs in Dordt, momenteel op De Bever in Oudelandshoek en gaat op 01.10.22 met vervroegd pensioen.

Sinds 1984 ben ik werkzaam in Customer Service gerichte functies, vaak internationaal, waarvan 2 in Dordt: Valvoline en Harkema, als manager/supervisor. 

Momenteel, sinds ruim 5 jaar, bij een bedrijf in Rotterdam in de Opleidingssfeer voor gemeentes, ministeries, overheden (RWS, ILT ed.), (politie-) meldkamers, met name gericht op BOA’s in alle domeinen.

Veiligheid en service-gerichtheid is dus mijn “ding”. Daarom sprak het programma van Beter Voor Dordt mij aan omdat het servicen van burgers en zorgen voor veiligheid in alle facetten hoog in het vaandel staan. Denk aan o.a. goed en gratis openbaar vervoer voor 65+ en grotere zichtbaarheid en inzet van politie en handhavers in alle wijken.

Het hele programma van BVD spreekt mij, als lokale partij, het beste aan, vandaar dat ik me begin vorig jaar (2021) heb aangesloten als lid en wil me graag inzetten om deze gemeente samen op een hoger plan qua leefomgeving voor alle Dordtenaren te brengen.

Na 50 jaar Zwijndrecht is Dordt nu mijn, onze, stad!

IN MEMORIAM:

Jens
van der Vorm

overleden 9 oktober 2010

 

Ad
van Wensen

overleden 27 april 2014

 

Ger
Hüsen

overleden 15 april 2019