concept dump

Beter Voor Dordt is een politieke partij voor alle Dordtenaren; we sluiten niemand uit.

Iedereen draagt er wat ons betreft aan bij om onze stad een fijne plek te laten zijn om te wonen, werken en te ontspannen.
De achtergrond van onze inwoners is divers; Dordrecht kent meer dan 120 nationaliteiten, diverse kerken en moskeeën. Dordrecht is ook niet voor niets Regenboogstad; we vinden dat iedereen zich veilig, welkom en geaccepteerd moet voelen en dat tegelijk van nieuwkomers mag worden verwacht dat zij de Nederlandse waarden respecteren en een positieve bijdrage leveren aan de Dordtse Maatschappij.

Piet Sleeking Erelid van Beter Voor Dordt

Piet Sleeking Erelid van Beter Voor Dordt

Beter Voor Dordt wethouder Piet Sleeking heeft op 21 september in de Gemeenteraad en op 13 oktober van iedereen waarmee hij gewerkt heeft als wethouder afscheid genomen. Mooie woorden in de Raad, EEN DIK VERDIEND EREBURGERSCHAP VAN DORDRECHT en een mooi afscheid in...

Lees meer

Fractie Beter Voor Dordt wordt versterkt

Per 21 september zal Glen Nederhof de fractie van Beter Voor Dordt komen versterken als commissielid. Met Glen komt een sterke vertegenwoordiger van de idealen van Beter Voor Dordt terug in de fractie. Glen is van 2010 tot 2018 Raadslid geweest en heeft zich in die...

Lees meer

Word LID van BETER VOOR DORDT!

Neem deel aan het online spreekuur!

Beter Voor Dordt enquête

De fractie van Beter Voor Dordt blijft als lokale partij graag betrokken bij de Dordtse inwoners. Wij ontvangen graag uw mening over uw wijk om kwesties die bij u als bewoners en ondernemers leven.

Klik op onderstaande knop om de enquête te starten.