concept dump

Beter Voor Dordt is een politieke partij voor alle Dordtenaren; we sluiten niemand uit.

Iedereen draagt er wat ons betreft aan bij om onze stad een fijne plek te laten zijn om te wonen, werken en te ontspannen.
De achtergrond van onze inwoners is divers; Dordrecht kent meer dan 120 nationaliteiten, diverse kerken en moskeeën. Dordrecht is ook niet voor niets Regenboogstad; we vinden dat iedereen zich veilig, welkom en geaccepteerd moet voelen en dat tegelijk van nieuwkomers mag worden verwacht dat zij de Nederlandse waarden respecteren en een positieve bijdrage leveren aan de Dordtse Maatschappij.

Laten we in contact blijven!

Laten we in contact blijven!

Op woensdag 27 januari organiseert Beter Voor Dordt een digitaal spreekuur voor alle Dordtenaren. Tijdens deze avond kunt u via Microsoft Teams uw vragen aan ons kwijt, actualiteiten delen en kunnen we u bijpraten over actuele zaken. Vanaf 19:30 uur kunt u inloggen en...

Lees meer
Een Beter Voor Dordt 2021 gewenst!

Een Beter Voor Dordt 2021 gewenst!

Beste Dordtenaren, 2020 vergeten we niet snel, vol enthousiasme was begonnen met voorbereidingen om 800 jaar stad voor alle Dordtenaren te kunnen vieren met feestelijke activiteiten. En toen kwam Corona…….. Allereerst beterschap en sterkte voor iedereen die is...

Lees meer

Word LID van BETER VOOR DORDT!

Neem deel aan het online spreekuur!

Beter Voor Dordt enquête

De fractie van Beter Voor Dordt blijft als lokale partij graag betrokken bij de Dordtse inwoners. Wij ontvangen graag uw mening over uw wijk om kwesties die bij u als bewoners en ondernemers leven.

Klik op onderstaande knop om de enquête te starten.