Wethouder Marco Stam gaf deze week een toelichting op de voortgang met betrekking tot de ontwikkelingen voor het nieuwe onderkomen van V.V. Dubbeldam, T.T.V. Dordrecht en Movado.

Binnen het nieuwe college heeft Marco het ‘dossier Sport’ stevig opgepakt. Één van de prioriteiten hierin betreft de ontwikkeling van ‘de Paraplu’. Een uitdaging die Marco met 2 handen aangegrepen heeft. Direct na zijn installatie zijn de gesprekken met betrokken partijen opgepakt en is er achter de schermen hard gewerkt om een door alle partijen gedragen plan uit te werken.
Op verzoek van de verenigingen heeft de gemeente een meer leidende rol op zich genomen en nieuwe tekeningen gemaakt in lijn met de schetsen van de clubs en het budget.

Komende week wordt het nieuwe plan voorgelegd. Indien de partijen tot een akkoord komen, kan het dit jaar nog geaccordeerd worden door de gemeenteraad en zal er in 2019 een prachtig complex gerealiseerd worden!