BETER VOOR DORDT ook actief tijdens NL Doet van het Oranje Fonds.

De (kandidaat) Raadsleden van Beter Voor Dordt zijn ook dit jaar weer actief tijdens NL Doet.

Picknicktafels “ontgroenen”
David Schalken gaat vrijdagochtend samen met cliënten bij Gemiva SVG Spoorzicht de picknicktafels en banken met groene zeep schoonborstelen.

Zaterdag 10 maart as. zijn een aantal BVD leden aanwezig in het Polderwiel.
Van 10.00 -12.00 uur wassen enthousiaste kinderen van speelotheek Pip & Zo onder begeleiding van volwassen en leden van Beter Voor Dordt gratis auto’s van bewoners van het Polderwiel en omwonenden.
Van 12.00 -14.00 uur is er voor bewoners en kinderen een kleine High Tea in het restaurant van het Polderwiel. Leden van Beter Voor Dordt zullen hierbij aanwezig zijn en deze happening ondersteunen.

Een aantal andere leden sluiten aan bij Resto van Harte om op zaterdag 10 maart in winkelcentrum Sterrenburg een gezellige wijklunch mogelijk te maken met en voor buurtbewoners.

Lijsttrekker David Schalken-den Hartog: “Wij schrijven ons ieder jaar in voor een aantal activiteiten, we hebben bijvoorbeeld een keer poffertjes gebakken bij Dubbelmonde en speeltoestellen schoongemaakt bij Speelruinvereniging Oosterkwartier.
Hoewel we deze dagen druk zijn met de komende Gemeenteraadsverkiezingen vinden wij dat we ook dit jaar een bijdrage moeten leveren.
Het is ieder jaar weer een leuk moment om organisaties te bezoeken en samen met andere vrijwilligers een klus aan te pakken.”