Beter Voor Dordt is deze week aangenaam verrast met het bericht dat projectontwikkelaar Vrieseplein BV een contract heeft kunnen sluiten met een hotelketen voor de realisatie van een 4-sterren hotel op deze mooie plek.

Het Vrieseplein is recent in goede samenwerking met de buurtbewoners al prachtig opgeknapt. Het is fantastisch dat nu met deze ontwikkeling het gat tussen de bestaande bebouwing van het Vrieseplein kan worden gevuld.

De realisatie van een hotel op deze plek komt de levendigheid van de binnenstad ten goede en zo wordt Dordrecht nog aantrekkelijker.

Beter Voor Dordt hoopt van harte dat er geen belemmeringen meer op de weg komen en dat er in samenspraak met de omwonenden tot verwezenlijking van dit hotel kan worden overgegaan. We kijken ernaar uit om binnenkort een vinkje te kunnen zetten achter deze lang gewenste ontwikkeling!